Zomeronderhoud

- Mar 16, 2019-

In de dagen dat de zon brandt, ervaart het meubilair ook de test van hoge temperaturen. Deskundigen wezen erop dat schommelingen in temperatuur, vochtig weer en binnentemperatuur veroorzaakt door airconditioners te groot zijn en schade toebrengen aan meubilair van verschillende materialen, zelfs afpellen en vervagen, en sterke uitzetting en vervorming. Daarom moet het meubilair ook 'zonnesteekpreventie' krijgen in de zomer. .

Houten meubels: sterk direct zonlicht, te hoge temperatuurschommelingen als gevolg van frequent schakelen van airconditioners en te droge en vochtige omgevingen kunnen leiden tot schade aan houten meubels, vervorming, scheuren en uitzetting, vooral traditionele mahoniehouten meubelen. Het heeft een groot aantal gesneden bloemen, in principe zonder de behandeling van vochtgehalte, en het is gemakkelijker uit te breiden en samen te trekken. Deskundigen wezen erop dat, of het nu gaat om massief houten meubels of synthetische materialen, in de zomer speciale aandacht moet worden besteed aan veranderingen in binnentemperatuur, vochtigheid en schade veroorzaakt door fel licht.

Het wordt aanbevolen om de positie van het meubilair aan te passen: weg van de luchtuitlaat van de airconditioning, vermijd direct zonlicht, in de sterkste middag van de zon, is het het beste om aan de gordijnen te trekken. Bovendien kunnen een waslaag op de lade, de rand van de schuifdeur en de onderste schuif de opening en sluiting verhinderen die door de uitzetting wordt veroorzaakt; het plaatsen van een aantal sanitaire ballen op de vochtige plaats kan effectief voorkomen dat de insecten bijten.


Een paar:Internationaal kantoormeubilair Volgende:Kantoormeubilair is een hulpmiddel voor het gemak van kantoorpersoneel of voor dagelijks werk en sociale activiteiten.