Klassiek ontwerp Chinese kantoorpartitie

Klassiek ontwerp Chinese kantoorpartitie

1. Het melamine bord kan elk patroon imiteren en de kleur is levendiger. Het kan worden gebruikt als een fineer voor verschillende kunstborden en hout, en heeft een goede hittebestendigheid en slijtvastheid. 2, het oppervlak is erg glad en glad, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken van de dagelijkse meubels. 3, de prijs ...

Praat nu

Productdetails

Klassiek ontwerp Chinese kantoorpartitie (HX-9DN089)

luxe kantoorwerkstation, goedkope prijs van aluminium scheidingswand, kast te koop


Productomschrijving

Merknaam HENG XING
Toepassingsmogelijkheden KANTOOR
Materiaal en kleur

meer dan 30 kleuren beschikbaar

Grootte en ontwerp

  Klant grootte zijn welkom

Kwaliteit garantie

Twee jaar
Lade Houten 3 laden, aluminium handvat
MOQ GEEN beperking
Wens van de klant Bedrijfslogo en label van klant worden geaccepteerd
Verpakking specificatie 1 stks / ctn
OEM Professionele fabrikant voor OEM-project
Detail van de verpakking Knock down verpakking, elk deel verpakt met peren katoen aan de binnenkant voor bescherming, buitenkant met dubbele sterke 5 lagen kartonnen dozen, kartonnen dozen bedrukt met de klanten Logo en beschrijving, binnenkant handleiding gemakkelijk te monteren
Meer product We leveren ook gaasstoelen, pu-stoelen, lederen stoelen, klapstoelen, bureaus, werkstations, vergadertafels, bestandsconbinet enzovoort.furniture.jpg


1. Het melamine bord kan elk patroon imiteren en de kleur is levendiger. Het kan worden gebruikt als een fineer voor verschillende kunstborden en hout, en heeft een goede hittebestendigheid en slijtvastheid.


2, het oppervlak is erg glad en glad, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken van de dagelijkse meubels.


3, de prijs is economisch, kosteneffectief, in sommige opzichten in vergelijking met massief hout, heeft betere prestaties.


table.jpg

office desk.jpg

furniture.jpg


desk.jpg


Verpakking: Alle producten in Slagverpakking, elk onderdeel verpakt in kartonnen dozen van goede kwaliteit.

Binnenkant met de bescherming van parelkatoen en karton. Binnenin de handleiding kunt u ons kantoor heel gemakkelijk in elkaar zetten

meubelproducten. we plaatsen ook altijd meer reserveonderdelen voor u in de bestelling. Ook kunnen we brievenbusverpakking doen, de valproef doorstaan.

furniture.jpg


HENG XING OFFICE FURNITURE Co., Ltd.

HENG XING OFFICE FURNITURE LIMITED houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en productie van kantoormeubelsystemen (kantoortafel, kantoorwerkstation, bureaustoel, ect).


HENG XING, gevestigd in Foshan, Guangdong, bezit 数千 m2 Modern Workshop en is geslaagd voor 4 certificering (BV, TUV, SGS, ISO).


We exporteren momenteel 97% van onze producten wereldwijd uit 118 landen.


Dankzij de ondersteuning en expertise van ons toegewijd professioneel team heeft HENG XING recent een snelle ontwikkeling doorgemaakt en is het nu een toonaangevende leverancier van kantoormeubilair in Zuid-China.


* Meer dan 97% business voor over zee markt

* 4 verkoopdiensten: one-stop shopping service, bieden complete match office project service, sourcing agent service en logistieke service.

office.jpg


Verkoopservice

(1) Pre-sale diensten:

Fungeren als een goede adviseur en assistent van klanten zodat ze rijk en genereus rendement op hun investeringen kunnen krijgen.

1> Help bij het selecteren van een effectief, beschermbaar model.

2> Ontwerp en maak producten volgens de speciale eis van de cliënt.

3> Train technisch personeel voor klanten.

(2) Diensten tijdens de verkoop:

1> Installeer voorbeeldproduct, controleer en accepteer producten vóór levering.

2> Help klanten bij het opstellen van oplossingsplannen.

(3) Diensten na verkoop

Zorg voor attente service om de zorgen van klanten te minimaliseren.

1> Help klanten om zich voor te bereiden op het eerste bouwschema

2> Neem initiatief actie om alle problemen snel te elimineren wanneer het gebeurt

3> Geef installatie-instructies voor producten. Zelfs nog steeds problemen met de installatie, zullen contact houden en bespreken tot het oplossen van de problemen

(4) Belangrijkste service

Als u zich in de provincie Guangdong bevindt, kan ik u ophalen om onze fabriek te bezoeken. Warm welkom om ons op elk moment te bezoeken!

furniture.jpg

furniture.jpg

furniture.jpg♥ ONZE SPECIALE DIENSTEN:

Klantenservice:

Wij bieden service na verkoop, onze klantenservice helpt u graag met eventuele vragen of opmerkingen. Onder alle omstandigheden zullen we goed verpakte producten foto's nemen voor verzending. Dus als er schade is aan producten, neem dan foto's voor ons.


(1) Als een product beschadigd of met ontbrekende onderdelen wordt geleverd, maar de pakketten intact zijn, nemen we het normaal als onze verantwoordelijkheid, dan zullen we ontbrekende of beschadigde items vervangen. De klant moet Liansheng Furniture echter wel schriftelijk op de hoogte stellen en bewijzen van eventuele schade.


(2) Als een product wordt geleverd met beschadigde verpakking, moet de klant de inhoud controleren op beschadigde artikelen, als er schade is aan het product met beschadigde verpakking, in het algemeen is dit de verantwoordelijkheid van de rederij of de schade of ontbrekende onderdelen Tijdens de installatie.


U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, we wachten op uw aanvraag en wensen dat we u onze goede kwaliteit, goede prijzen en goede service kunnen geven!


Een paar:Klassieke stijl Chinese kantoorverdeling Volgende:Beste ontwerp Chinese kantoorpartitie

Onderzoek