Over ons

Over ons

HENG XING OFFICE FURNITURE LIMITED met een gunstige locatie van showroom in de wereldberoemde, Showroom en Factory Adres: Beisha industriële zone, Yangjiao, Lecong Town, Shunde District, Foshan City, Guangdong Province, China, is een middelgrote vervaardiging die professionele ontwerpen integreert , productie en verkoop.

Onze belangrijkste productiegebieden bevatten bureaulijst, draaistoel, verdelings / scherm, bureaustoel, ontvangstbalie, vergadertafel, bezoekersstoel, studentenbureau / stoel, auditoriumstoel, openbare stoel en diverse soorten meubilair van de bureaureeks van volledig project.

Met het principe van 'eerst kwaliteit, klant-uiterste, kredietgericht, service gebaseerd, waarde glorieus'. Wij pleiten positief voor de nationale meubelcultuur, integreren ook de internationale meubeltrends en gebruiken voortdurend eindeloze creativiteit met de combinatie van de Chinese en Westerse kunstcultuur bij het ontwerpen en vervaardigen van vele elegant gevormde en toonaangevende nieuwe producten, die eindeloze vreugde toevoegen aan het hedendaagse s hoge efficiëntie kantoorleven.

Hierbij is de staf van ons bedrijf oprecht bereid om samen met vrienden over de hele wereld een uitstekende samenwerking te behouden en succesvol te renderen.

U bent welkom om contact met ons op te nemen, we wachten op uw aanvraag en wensen dat we u onze goede kwaliteit, goede prijzen en goede service kunnen geven!